Egy hely, ahol a problémák megoldásra találnak.

Mármarosi Melinda - párkapcsolati szakértő

PÉCS
+ 36 20 9 262 303
parkapcsolatikalauz@gmail.com

A ragaszkodás érzésének elengedése.

2014.04.22 21:00

Mit gondolsz a szerelemről? Sokan azt hiszik az a jó szerelem, amiért szenvedni kell, küzdeni, keményen megdolgozni. De tényleg erről lenne szó? 

Ha két olyan ember találkozik össze, akik valóban felkészültek a szerelemre, arra, ami nem a kikényszerített adok-kapokból áll, a folytonos önfeláldozásról, a magyarázkodásról, a hiányról…hanem arról a mélységes elfogadásról, ami szereteten, és nem elváráson alapul. Fájhat ez?

Átéltél már valaha is szakítást? Veszítettél el már valakit, aki nagyon fontos volt Neked? Ha igen, tudod mit jelent ez a fájdalom….az, amikor egyszer csak ott maradtál….egyedül. Ez az a pillanat, mikor nem érdekel senki és semmi…úgy érzed ennél már rosszabb nem is történhet veled. Ezt hívjuk GYÁSZIDŐNEK. Hagyni kell időt a múlt elengedésére. Csak egy valami nehezíti meg…ha görcsösen ragaszkodsz még, ahhoz, ami rég nincs már. Ahelyett, hogy elfogadnád, azt a helyzetet, ami lett, tehát a puszta tényt, hogy az az ember, akit valaha nagyon szerettél…már nincs jelen az életedben, felesleges köröket futsz…agyalsz…téziseket állítasz fel a miértekre…és képtelen vagy a jelenben élni, felfogni a valóságot, ami körül vesz.

Tudom, időnként borzalmasan nehéz…és segítség kell, hogy feldolgozd, megértsd mi miért történt Veled.

S hogy hogyan engedjem a ragaszkodás érzését? Hogyan találok vissza önmagamhoz? Milyen lehetőségeim vannak? HOGYAN TOVÁBB? Pontossn ebben leszek segítségedre. 

Mármarosi Melinda - párkapcsolati szakértő

Gyere és csatlakozz Te is a Társkereső és Párkapcsolati Kalauz Facebook oldalamhoz.