Egy hely, ahol a problémák megoldásra találnak.

Mármarosi Melinda - párkapcsolati szakértő

PÉCS
+ 36 20 9 262 303
parkapcsolatikalauz@gmail.com

Társasjáték Klub Társkeresőkről készült cikk a Tolna megyei Népújságban

2019.04.08 15:40

A Tolna megyei Népújságban 2019. április 6-án megjelent számában cikket, mint beharangozó programot, terjes terjedelmében itt olvashatod. Köszönjük az újságnak, hogy támogatta kezdeményezésünket. 

"Nyolcvanas éveikben járnak a legbátrabb társkeresők.

TOLNA MEGYE Egyre nagyobb a bizalom a társkereső irodák iránt az idősebb generáció részéről. Ők azok, akik felfedezték, hogy a szakemberek segítségével sokkal nagyobb biztonsággal tudnak párt keresni, mint a fiatalok körében népszerű internetes társkeresések során; elég csak a személyes adatok védelmére gondolni, vagy arra, hogy már eleve szűrik számukra a gyanús, megbízhatatlan egyéneket.

Az irodánk statisztikai adatai alapján elmondható, hogy a 70–80 éves korosztályból is egyre többen regisztrálnak, és hajlandóak rábízni magukat a szakembereinkre. Általunk legutóbb két 80 éves idős magányos talált egymásra, amely számunkra is nagy öröm volt. Azt bizonyította, amiben hiszünk is, hogy életkortól függetlenül bárki boldogságra lelhet, és sohasem késő – mondta lapunknak Mármarosi Melinda megyei társkeresőiroda-vezető, az Egyedülálló Szülők Klubja szekszárdi csoportvezetője.

A statisztikai adatokkal kapcsolatban még elmondta, hogy a tendencia továbbra is az, hogy a társtalanok többsége nem meri felvállalni, hogy egyedülálló. Félnek ismerkedni, félnek a visszautasítástól, és attól, hogy a barátaik, ismerőseik megbélyegzik őket, ha a párkereséshez nem a hagyományos utat választják.

Számukra indítják el jövő csütörtökön, április 11-én azt az ingyenes társasjátékklubot, ahol lehetőségük lesz legyőzni a gátlásaikat. A délután öt órakor kezdődő eseményt az Ilylyés Gyula Megyei Könyvtárban tartják." (TEOL)

Mármarosi Melinda - párkapcsolati szakértő, klubvezető, tanácsadó